2 mars, 2017 admin

Panlegis åker till Öland

panlegis

Nu i sommar så tänker vi på Panlegis åka till vackra underbara Öland med våra anställda för en härlig weekend. Det kommer bli 3 mycket intressanta dagar som kommer att gå ut på att förstärka banden mellan våra anställda med fokus på team building. Under dessa tre dagar kommer alla anställda på Panlegis få uppleva sommaren på Öland. Det kommer vara en heldag på Böda Sand där dom anställda får testa på den nya minigolfbanan och utmana våran VD på en crossfit-tävling på utegymmet på Böda. Men självklart kommer man också få tid till sol och bad på Sveriges vackraste sandstrand ölands Rivieran som dom säger.

Det kommer även att spelas flera Golfrundor på Öland. Panlegis VD kommer att utmana alla anställda på en 18 hålsrunda på Grönhögens Golfklubb på södra Ölands och redan på eftermiddagem samma dag blir det en till Golftävling på Saxnäs Golfklubb där alla får tävla mot Panlegis Marknadschef. Saxnäs Golfklubb ligger på mellersta Öland direkt efter ölandsbron. Denna banan ligger precis bredvid saxnäs camping och Ölands djurpark. Det är även havsutsikt ifrån flera av hålen. Denna vackra golfbana är en av världens vackraste banor enligt oss på Panlegis.

Under denna teambulding resa så kommer man även att få testa på att äta äkta Öländska kroppkakor ifrån Arontorps kroppkakor. Senast vi på Panlegis var på Öland så fick vi mersmak för dessa potatis fenomen. Men om vi ska vara riktigt ärliga så föll det inte i smaken för alla våra anställda här på Panlegis. Det är en mycket speciell maträtt som man antingen älskar eller hatar.

Panlegis kommer även att ta sig en båttur till vackra blå ljung frun som ligger utanför nordvästra Öland i höjd med sandvikskvarn. Här kommer alla på Panlegis få lära sig den sanna bakgrunden om vart häxorna bor i verkligheten. Under denna dagsutflykten till blå ljung frun så kommer även Panlegis styrelse att utse årets nykomling på Panlegis. Detta kommer man att fira med pompa och med ståt på en bankett på hotell skansen i färjestaden senare på kvällen.

Under prisutdelningen på hotell skansen så kommer det att avnjutas en underbar tre rätters middag med toast skagen till förrätt sedan blir det oxfilé black and with planka till huvudrätt. Och som avslutning på denna tre rätters kommer det att serveras vaniljglass med färska jordgubbar ifrån Öland.  Sedan kommer Panlegis VD hålla ett tacktal till årets nykomling och resterande utmärkelser får årets anställda på Panlegis kommer att delas ut under kvällen.

Efter denna trerätters med prisutdelning blir det en härlig whiskey provning i källaren på hotell skansen och där finns faktiskt Sveriges största whiskey samling. Detta är en riktigt fin avslutning på kvällen. Och för dom som vill så kan man sätta sig i bubbelpoolen med en drink för att avnjuta solnedgången i den svenska högsommaren med sina kollegor från Panlegis. Förra året blev det faktiskt ett natt dopp i poolen också. Men det får vi se om vi upprepar.

På morgonen blir det gemensam frukost på kaj 4 i färjestaden för alla på Panlegis som är vakna. Efter detta blir det en föreläsning med grundaren av Panlegis vid ekerum resort på Öland. Efter föreläsningen så kommer styrelsen i Panlegis att dela ut ytterligare priser till vissa anställda som gjort det där lilla extra för Panlegis varumärke i Norden.

Sedan så får alla som arbetar på Panlegis välja valfri aktivitet under nästkommande dag för att sedan resa vidare till Stockholm och ta flyget till Malta igen.

Vi på Panlegis längtar redan efter denna Ölands resa det kommer att bli riktigt trevligt.

Tack och hej ifrån oss på Panlegis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *